Rendőrkézen a verekedők

2022. 03. 20., v - 09:52
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 41 éves soproni férfi 24 éves barátjával együtt berontott volt élettársához, és annak jelenlegi párjához, majd egy asztallábbal ütlegelte őket.

A rendőrségre 2022. március 19-én 16 óra körül egy soproni verekedésről érkezett bejelentés. A helyszínen a rendőrök két férfit fogtak el, akik először egy lapáttal betörték annak a lakásnak az ajtóüvegezését, ahol a sértett tartózkodott, majd miután a lakásba beengedték őket, verekedni kezdtek. A 41 éves férfi egy esetben egy asztallábbal állon vágta volt élettársa jelenlegi párját, majd nekiesett az asszonynak is, akit a fején és a testén ütlegelt a fadarabbal. A bántalmazás következtében a nő és párja is megsérültek, mindkettőjüket a mentők kórházba vitték.

A bűncselekmény két feltételezett elkövetőjét a rendőrök a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók mindegyiküket súlyos testi sértés bűntette, valamint annak kísérlete, illetve a 24 éves férfit rongálás vétsége miatt is gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a sorozatelkövető

A szolnoki nyomozók többrendbeli lopással gyanúsítanak három helyi férfit, akik közül a 29 éves gyanúsítottat őrizetbe vették.

 

Gyümölcsöző együttműködés

A nagylaki rendőrök román kollégáikkal együttműködve 75 migránssal szemben intézkedtek Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.