Rendőrkézen az autófeltörő

2023. 07. 14., p - 12:36
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai elfogták a férfit, aki betörte egy autó ablakát és az utastérből készpénzt, iratokat és több bankkártyát tulajdonított el.

Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Etyek külterületén 2023. július 1-jén, késő délután valaki betörte az ott parkoló személyautó ablakát, abból készpénzt, iratokat és több bankkártyát lopott el, majd kiszúrta a jármű gumiabroncsát is.

A rendőrök helyismeretének és az aprólékos adatgyűjtésnek köszönhetően a nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit rövid időn belül elfogtak és előállítottak a Bicskei Rendőrkapitányságra. A férfi kihallgatása során a nyomozók kíváncsiak voltak arra is, miért volt szükség a jármű gumiabroncsának kivágására, mire azt a választ kapták, hogy azt már mérgében szúrta ki, mert az ablak betörése során annyira megfájdult a keze.

A 27 éves felcsúti férfi ellen kisebb értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Zaklatás miatt felelhet

A gárdonyi rendőrök befejezték a nyomozást annak a 20 éves férfinak az ügyében, aki ősszel gáz-riasztó fegyverrel fenyegetett meg egy párt.

 

Eltűnt Orsós László

A dombóvári rendőrök a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú eltűnése kapcsán.

 

Három nap, négy elfogás

Nagykerekinél egy körözött autót foglaltak le, míg Ártándon három körözött személyt fogtak el a rendőrök.

 

Halmozta a bajt

A győri rendőrök egy helyi sofőrrel szemben indítottak büntetőeljárást, aki egy időben három jogsértést is elkövetett.

 

Veszélyesek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonkét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében.

 

Vasrudas rongáló

A budapesti rendőrök azonosították a férfit, aki betörte egy józsefvárosi pártiroda ajtóüvegét.