Rendőrkézen az önbíráskodó duó

2023. 12. 05., k - 10:00
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szegedi rendőrök előállították azt a két helybéli férfit, akik egy tartozás miatt léptek fel agresszívan ismerőseikkel szemben.

A rendőrségre 2023. november 26-án este érkezett bejelentés, hogy egy férfi megvert két másikat, miközben társa elvitte értéktárgyaikat. A sértettek elmondták, hogy az esemény egyikük otthonában történt, ahová az általuk ismert elkövető a társával együtt jutott be, majd negyvenezer forintos tartozását követelve többször megütötte és megrúgta mindkettőjüket. Az agresszív belépő után tettestársával a tartozás fejében a lakásban talált értéktárgyakat – többek között tévét, telefont, laptopot – is elvitte.

A bejelentést követő öt napon belül a nyomozók nemcsak azonosították, de elő is állították, majd gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik részt vettek a támadásban. Ellenük önbíráskodás miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.