Rendőrök ébresztették

2022. 08. 24., sze - 09:42
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Több körözés volt érvényben az ellen a 39 éves férfi ellen, akit a Balassagyarmati Rendőrkapitányság és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai közös akció keretében fogtak el.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának felderítő tevékenységének eredményeként a nyomozók a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival végrehajtott közös akciója során 2022. augusztus 24-én a hajnali órákban egy diósjenői lakóházban elfogtak egy vagyon elleni és más bűncselekmények elkövetése miatt többszörösen körözött 39 éves ipolyszögi lakost.

Az éjszakai rajtaütés azért vált szükségessé, mert a férfi ellen a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogató parancsot bocsátott ki, mivel a garázdaság és lopás bűncselekmények elkövetése miatt vele szemben kiszabott szabadságvesztés letöltését határidőig nem kezdte meg.

A férfit az intézkedés befejezését követően előállították és a végrehajtásra kijelölt intézetbe szállították. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Aznaposok és másnaposok

A budapesti rendőrök újra a hétvégi bulikból alkoholos állapotban volán mögé ülő járművezetők kiszűrésére szerveztek akciót vasárnap reggel.

 

Ámokfutásból őrizetbe

Egy szolnoki férfi alig egy óra alatt két ház ablakát megrongálta, pénzt és tárcát lopott, elvitt egy gépkocsit, majd azzal 3 balesetet okozott.