Rendőrségi fogdában ért véget a szombat esti szórakozás

2022. 04. 05., k - 07:47
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyíregyházi rendőrök őrizetében a két gyanúsított.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 18 éves és egy 40 éves leveleki férfi ellen. A nyomozás adatai szerint apa és fia 2022. április 3-án hajnalban egy nyíregyházi vendéglátóhelyen keveredett szóváltásba két nyíregyházi férfival, akiket a szórakozóhely előtt az utcán bántalmaztak. Mindkét férfi megsérült a tettlegesség következtében, egyiküket súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők, társa könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, és elfogták a feltételezett elkövetőket. A két férfi gyanúsítotti kihallgatása alatt a bűncselekmény elkövetését elismerte, a nyomozók őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.