Rendőrt zaklatott

2022. 10. 21., p - 12:41
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását annak az okorvölgyi férfinak, aki szidalmazott és fenyegetett egy szolgálaton kívüli rendőrt.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai 2022. október 20-án délelőtt egy 35 éves okorvölgyi férfit fogtak el Szentlőrincen, majd előállították a főkapitányságra. A nyomozók azzal gyanúsítják, hogy október 14-én délután Okorvölgyön, a Jókai Mór utcában az út közepére kiállva megállásra kényszerítette az általa személyesen jól ismert, saját gépkocsijával közlekedő, szolgálaton kívüli rendőrt. Amikor a rendőr kiszállt az autójából, a férfi trágár szavakkal illette, és megfenyegette, hogy szét fogja verni.

Gyanúsítotti kihallgatását követően a férfit őrizetbe vették a nyomozók, és kezdeményezték letartóztatását. Ellene zaklatás bűntette miatt indult büntetőeljárás a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.