Robbantással fenyegetett - elfogták a budapesti rendőrök

2022. 10. 28., p - 06:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A férfi egy IX. kerületi szociális intézménybe telefonált be.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra egy IX. kerületi szociális intézmény vezetője tett bejelentést, mivel telefonszámukat 2022. október 27-én 10 óra 30 perckor felhívta egy ismeretlen férfi, és robbantással fenyegetőzött.

A budapesti rendőrök a feltételezett elkövetőt azonosították, majd még a fenyegetés napján, 2022. október 27-én 20 óra 5 perckor a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai a X. kerületi Jászberényi úton elfogták.

A 37 éves férfit a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.