Rövid ideig tartott a fényűzés

2023. 11. 29., sze - 12:14
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rács mögött két gyöngyösi kábítószer-kereskedő.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság információi alapján a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának és Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai 2023. november 28-án hajnalban gyöngyösi otthonukban elfogtak két férfit.

A 40 éves férfit és 21 éves fiát azzal gyanúsítják, hogy 2023 júniusa óta drogot árultak Gyöngyösön, és a bevételből tartották fenn magukat.

A gyanú szerint a két férfi több kilogramm kábítószert adott el, ami jelentős mennyiségnek számít.

A nyomozók a kutatáskor két nagy értékű személyautót, pénzt, luxuskarórákat, ékszereket, továbbá egy 100 millió forint értékű, gyöngyösi családi házat is lefoglaltak, amelyek a bűnös tevékenységből szerzett bevételből származnak. A fiatalabb gyanúsítottól egy gáz-riasztó pisztolyt is lefoglaltak.

A két férfit jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett gyanújával hallgatták ki a nyomozók, és őrizetbe vételüket követően kezdeményezték letartóztatásukat.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárták a nyomozást

Az érdi rendőrök befejezték az eljárást egy 28 éves férfivel szemben, aki helyben és a környező településeken követett el számos vagyon elleni bűncselekményt.

 

Segítsen, ha felismeri!

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.