Rövid időn belül elfogták a rendőrök

2018. 01. 29., h - 09:26
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem jutott messzire a 17 éves gyöngyösi fiú.

Bejelentést tett egy boconádi fiatal 2018. január 27-én a hajnali órákban egy szolgálatban lévő gyöngyösi rendőrnél, miszerint ismeretlen személy, amíg ő a buszpályaudvaron egy padon aludt, addig eltulajdonította zsebéből mobiltelefonját.

A rendőrök rövid időn belül a közelben elfogtak egy 17 éves gyöngyösi fiút, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A járőrök egy közeli villanyoszlopnál elrejtve találták meg az eltulajdonított mobiltelefont.

A 17 éves helyi lakos ellen a Gyöngyösi Rendőrkapitányság kifosztás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Minden lehetőséget megragadnak

Fejér megyéig sikerült eljutniuk Szerbiából azoknak az illegális migránsoknak, akik egy járműszerelvény alvázára kapaszkodtak fel a sofőr tudta nélkül.

 

Októberben eddig négy illegális migráns Tolnában

A szekszárdi rendőrök egy, magát tunéziai állampolgárnak valló személyt állítottak elő a helyi vasútállomáson megálló vonatról, míg az autópályán három marokkóit igazoltattak a Geresdi pihenőnél a járőrök.

 

Rablás miatt őrizetben

A szolnoki rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt.

 

Prevenció az akcióban

A passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrizték Bács-Kiskun megyében. Az akcióhoz a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság tagjai is csatlakoztak, akik ismertették a szabálytalankodókkal a biztonsági öv használatának fontosságát és speciális szimulátorral szemléltették életmentő funkcióját.

 

Fokozott ellenőrzés

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a megye egész területén.