Rövid időn belül két bűncselekmény

2023. 09. 20., sze - 08:42
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy esztergomi férfi a vasútállomáson és a buszállomáson követte el a bűncselekményeket. A nyomozók őt őrizetbe vették.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kifosztás és lopás miatt folytat büntetőeljárást egy helyi lakos ellen. A gyanú szerint F. Zsolt július 22-én, az esztergomi vasútállomáson elvette ivócimborája telefonját, amikor a részeg ismerőse már aludt. A készüléket rövid időn belül eladta, az érte kapott pénzt pedig elköltötte.

Alig telt el egy hónap, a férfi a buszpályaudvaron lett figyelmes egy alvó emberre. Az ittas férfinél lévő táska pántjait elvágta, majd a zsákmánnyal – iratokkal, bankkártyával és telefonnal – távozott. A feljelentést követően sikerült azonosítani a 43 éves helyi lakost, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. A férfi nem ismeretlen a rendőrök előtt, korábban már volt büntetve és jelenleg is zajlik ellene eljárás. A nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az Esztergomi Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem hittek neki

Kétszer is eltiltották a vezetéstől és három körözés volt érvényben az ellen a 24 éves ráckeresztúri férfi ellen, akinek tetteit öccse akarta magára vállalni.