Rövid kör volt

2022. 08. 12., p - 12:22
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök azonnal elfogták a három férfit, akik Ajkáról loptak el egy autót.

Egy ajkai férfi tett bejelentést a rendőrségre 2022. augusztus 11-én kora délután arról, hogy Ajkán a háza elől valaki ellopta a Mercedes gyártmányú tehergépkocsiját, amelyben – figyelmetlensége miatt - benne hagyta az indítókulcsot. A sértett egy másik autóval követni kezdte a tehergépkocsiját, mivel azt még látta, hogy merre indultak el vele. Eközben értesítette a rendőrséget, így a járőrök azonnal az Ajka, Nyíres utca végén található földes úthoz érkeztek, ahol - az ellopott járművet hátra hagyva - három fiatalember az autóból kiugrott és futásnak eredt. A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a helyszínről elmenekült 22 éves szentgáli, 15 éves ajkai és 17 éves veszprémi fiút 40 percen belül elfogták Ajka-Bakonygyepes belterületen. A gépkocsit a nyomozók lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak. A 3 fiatalember ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás az Ajkai Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Aznaposok és másnaposok

A budapesti rendőrök újra a hétvégi bulikból alkoholos állapotban volán mögé ülő járművezetők kiszűrésére szerveztek akciót vasárnap reggel.

 

Ámokfutásból őrizetbe

Egy szolnoki férfi alig egy óra alatt két ház ablakát megrongálta, pénzt és tárcát lopott, elvitt egy gépkocsit, majd azzal 3 balesetet okozott.