Sajtótájékoztató egy kilenc éve elkövetett életellenes bűncselekménnyel kapcsolatosan

2023. 02. 21., k - 12:56
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 51 éves nőt és egy 28 éves férfit gyanúsít a rendőrség egy 2014-ben elkövetett halált okozó testi sértés elkövetésével.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. február 21-én délelőtt sajtótájékoztatót tartott a média meghívott képviselőinek. Az eseményen Nagy Ágnes rendőr ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány helyettese elmondta, hogy a Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást M. Milán és M. Milánné magyar állampolgárok ellen. A nyomozást 2023. januárjában kezdték meg a rendőrök, miután bűnügyi információ merült fel arra vonatkozóan, hogy kilenc évvel korábban, közös győri tartózkodási helyükön olyan súlyosan bántalmaztak egy fiatal lányt, hogy az életét vesztette, majd a holttestet egy Győr környéki helyen elásták.

2

A 28 éves férfit és az 51 éves nőt a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és a bíróság elrendelte a letartóztatásukat.

3

A rendőrök 2023. február 16-án Győr külterületén, egy erdős területen tetemkereső kutyákkal és talajradar segítségével megkezdték az áldozat holttestének felkutatását, amely ez idáig nem vezetett eredményre, de a keresés továbbra is folyamatban van.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.