Soproni nyomozók buktatták le a kábítószer-kereskedőt

2020. 07. 24., p - 07:52
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 36 éves nő már legalább egy éve árulta a szert.

A soproni nyomozók tudomására jutott, hogy egy helyi nő albérleti lakásában rendszeresen értékesít kábítószert az őt felkereső vásárlóknak. A rendőrök 2020. július 23-án késő délután kutatást végeztek - a gyanú szerint - kábítószer-kereskedelemre használt ingatlanban, amelynek eredményeként kis adagokra kimért többféle kábítószergyanús anyagra bukkantak a lakás több helyiségében.

.

 

A nyomozók a 36 éves soproni lakost elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nő kihallgatása során beismerő vallomást tett, amelynek során elmondta, hogy már egy éve árulja a kábítószert.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eredményes vadászat a vadászkürtért

A Győri Rendőrkapitányság a napokban zárta le egy 41 éves férfival szemben folytatott büntetőeljárását, aki Győrben egy vadászkürtöt talált és lopott el.

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.