Sorozatban törte fel az autókat a XIX. kerületben; elfogták a rendőrök

2021. 11. 17., sze - 13:55
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A 35 éves budapesti férfi a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint öt autót tört föl.

Az elmúlt időszakban több gépkocsifeltörésről érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitányságra. A nyomozók széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, és azonosították a feltételezett elkövetőt, a 35 éves D. Dávidot, akit 2021. november 15-én budapesti tartózkodási helyén elfogtak. A férfinél megtalálták és lefoglalták azt az ablaktörő kalapácsot, amit a bűncselekmények elkövetésénél használt.

A nyomozók a D. Dávidot jelenleg öt autó feltörésével gyanúsítják, ellene lopás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás. A férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A kispesti rendőrök vizsgálják, azt is, hogy a férfi a környező kerületekben követhetett-e el hasonló bűncselekményeket.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját.

 

Kékek a kék bolygóért

A Pest vármegyei bűnmegelőzők a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársaival karöltve szerveztek hulladékgyűjtéssel egybekötött környezetvédelmi programot a Ráckevei (Soroksári) Duna tanösvénynél.

 

Az esztergomi rendőrök „jófogása”

A hirdetőket átverő banda tagjait az esztergomi rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat Kiberfelderítési Főosztály munkatársaival együttműködve Győrben fogták el.

 

Alkalom szülte tolvajokat fogtak

A sértettek ugyan óvatlanok voltak, de a kiskunfélegyházi és a bajai rendőröknek még egy óra sem kellett ahhoz, hogy bűnelkövetők csuklóján kattanjon a bilincs.

 

Rokonait is meglopta

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki saját rokonait lopta meg, valamint több üzletből tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.