Sört és biciklit lopott a férfi, a rendőrök elfogták

2020. 06. 10., sze - 13:08
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 57 éves adorjánházai lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy 57 éves adorjánházai lakossal szemben. A férfi 2020. június 9-én délelőtt Veszprém belterületén kínált eladásra egy kerékpárt, amikor a rendőrök igazoltatták. A kétkerekű eredetére vonatkozóan azonban nem tudott hitelt érdemlő magyarázattal szolgálni, ezért előállították a helyi rendőrkapitányságra. Gyanúsítottként történő kihallgatásakor elmondta, hogy előző nap egy belvárosi üzlet elől lopta el az őrizetlenül hagyott biciklit, melyet tovább akart értékesíteni. A rendőrök megállapították továbbá azt is, hogy az elkövető 2020 áprilisától több alkalommal bement egy veszprémi italbolt raktárába, ahonnan engedély nélkül alkalmanként egy-egy rekesz sört vitt magával.

A járőrök a több mint tízezer forint értékű kerékpárt lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.