Sütőpordíler

2023. 09. 04., h - 11:42
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az erzsébetvárosi rendőrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint kábítószernek álcázott sütőport akart eladni az utcán.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti 19 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint 2023. augusztus 30-án 21 óra körül az utcán kínált tasakba porciózott sütőport.

A fővárosi rendőrök észrevették a gyanúsan viselkedő férfit, aki eldobta a nála lévő tasakokat, mielőtt az egyenruhások utolérték. Kiderült, a zacskókban kamudrog volt, amit kábítószerként akart eladni.

 Cs. Attilát a nyomozók üzletszerűen elkövetett csalás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mozgó sorfal, lánc, védelmi alakzat, folyosó…

Csak néhány azok közül a csapatszolgálati elemek közül, amiket a Készenléti Rendőrség (KR) kiképzési és módszertani szakemberei gyakorlatban tanítottak meg a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Ezred tízfős csoportjának. A rendőrök által tartott kétnapos tömegkezelési tréning a KR központi objektumában zajlott.

 

Őrizetben a késdobáló

A rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a csobaji férfit, aki kést dobott a felesége hátába.

 

Tudta, mit tesz?!

Csaknem tragédiába torkollott egy családi vita Tiszaderzsen. Egy férfi láncfűrésszel vágta meg édesanyja kezét, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Elfogták a rablás elkövetőit

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrsének munkatársai két fiatalt gyanúsítanak azzal, hogy bántalmaztak egy idős férfit és elvették a pénzét.

 

Reszkessetek, betörők!

Több lakásba hatolt be két makói férfi az elmúlt esztendőben Csongrád-Csanád vármegyében. A szegedi nyomozók véget vetettek a sorozatnak, a duót elfogták és őrizetbe vették.

 

Felismeri a férfit?

A soproni nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen személy azonosításához.