Személyi szabadság megsértése és kábítószer birtoklása

2019. 05. 23., cs - 05:30
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád megyei nyomozók egy 49 éves hatvani férfit vettek bűnügyi őrizetbe.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése és kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Tibor 49 éves hatvani lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2019. január 6-án az éjszakai órákban Etes belterületén hozzátartozóját erőszakkal arra kényszerítette, hogy személygépkocsijába szálljon be, majd őt akarata ellenére hatvani lakásába vitte. A gyanúsított ezt követően a nőt 2019. január 25-ig a lakásában tartotta, valamint szökésének megakadályozása érdekében megfélemlítette és bántalmazta is.  

A végrehajtott kutatás alkalmával a nyomozók több darab előre csomagolt kábítószergyanús fehér port találtak meg és foglaltak le, melyen az elvégzett kábítószergyorsteszt pozitív jelzést adott.

A főkapitányság nyomozói a férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, melyet követően őrizetbe vették. A rendőrök a napokban előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset a 81-es számú főúton

Magyaralmás térségében négy gépjármű ütközött össze, a gépjárművezetők Fehérvárcsurgó, illetve Bodajk felé kerülhetik el a baleset helyszínét.