Szeméremsértő férfit fogtak el a rendőrök

2022. 09. 18., v - 09:59
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Veszprémben és más városban is fogdosta a nőket a férfi az utcán.

Büntetőeljárást indított a Veszprémi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen, aki 2022. szeptember 14-én 9 óra körüli időben Veszprém belvárosában megfogta a sértett vállát, majd felhúzta a szoknyáját, miközben a saját nadrágját letolta. A fiatal nő segítségért kiabált, majd miután ellökte magától a férfit, az elfutott.

A nyomozók néhány napon belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves halimbai lakost. K. Sz.-t az egyenruhások elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi a rendőröknek beismerte, hogy az elmúlt időszakban több alkalommal is fogdosott hasonló módon nőket Veszprémben és Ajkán is. Ezidáig 4 sértett tett bejelentést a rendőrségen szeméremsértő módon viselkedő férfi ellen, de Ajkán és a megyeszékhelyen további nőket is tapogatott az utcán. A halimbai illetékességű személy a – többnyire – fiatal lányoknak intimebb testrészét fogta meg úgy, hogy őket gyalogosan követte, majd szeméremsértő cselekményt követett el sérelmükre.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök őrizetbe vették a 23 éves férfit és előterjesztést tettek a letartóztatására.

​ 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

10 percen belül a helyszínen

Tűz ütött ki egy bölcskei háznál, a dunaföldvári rendőrök egy asszonyt mentettek ki, majd megkezdték az oltást.

 

Finn módszerrel ellenőriztek

A közlekedésbiztonsági akció során a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök 11 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.