Szemétbe dobott milliók

2023. 03. 23., cs - 07:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Kidobták a Budapesten ellopott autóban talált többmillió forint értékű akkumulátort a tolvajok. A terézvárosi rendőrök elfogták a feltételezett tetteseket, a lopott kocsit és az akkukat megtalálták.

Egy VI. kerületi étterem elől lopták el egy ételfutár autóját 2023. március 17-én késő este. A tolvajoknak nem volt nehéz dolga; a futár a kocsiban hagyta a slusszkulcsot. A hátsó ülésen ráadásul harminc elektromos rollerhez való akkumulátor volt, összesen hárommillió forint értékben.
 
A tettesek nem tudtak mit kezdeni az akkumulátorokkal, ezért azokat a XV. kerületben kidobták. A terézvárosi rendőrök akkor fogták el a két férfit, amikor a lopott járművel visszatértek saját kocsijukhoz.
 
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 46 éves F. Ferencet és a 19 éves K. Szabolcsot lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Az ellopott autót és akkumulátorokat visszaadták a tulajdonosnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.