Szemfüles volt a szabadnapos rendőr

2022. 08. 10., sze - 09:51
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Pihenőidejét töltő kollégának tűnt fel egy gyanús kocsi Zombán, melynek csak a hátulján volt egy rendszám, ezért szolgálatba helyezte magát és értesítette a szolgálatban lévő egyenruhásokat is.

A kiérkező járőrök intézkedés alá vonták az autót vezető faddi férfit, akiről kiderült, a közelmúltban Szekszárdon is intézkedtek vele szemben, amikor a defektes autójára egy lopott kereket akart felszerelni. Ahogy akkor, most is egy másik kocsi rendszáma volt a Renault-ra felszerelve, így azt szemle keretében lefoglalták.

Mivel bűncselekmény elkövetésével volt gyanúsítható, előállították a férfit a Bonyhádi Rendőrkapitányságra. Kihallgatása során elmondta, az autót így vette, ezzel a rendszámmal. Azt nem tudta, hogy nincs rajta műszaki és biztosítása sincs, valamint a forgalomból is ki van vonva.

Mivel a férfinak vezetői engedélye nincs, soha nem is volt, ellene ismét szabálysértési feljelentést is tettek az egyenruhások.

Az ügy pikantériája, hogy a fenti okból otthagyott autót - mivel azzal közlekedni nem lehetett - idő közben ismeretlenek megrongálták, így a korábbi gyanúsítottból most sértett lett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.