Szerszámgépeket loptak

2018. 01. 15., h - 13:54
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyöngyösi és a hevesi nyomozók közösen azonosították a gyanúsítottakat.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen tettesek ellen, akik a – jelenlegi adatok alapján – 2017. december 31. és 2018. január 2. között egy gyöngyösi vállalkozás telephelyén az épület rácsos ablakát kifeszítették, majd onnan szerszámgépeket, munkavédelmi ruházatot és kézi szerszámokat tulajdonítottak el.

A nyomozók a Hevesi Rendőrkapitányság rendőreivel közösen házkutatást tartottak 2018. január 14-én egy tarnaörsi házban, ahol az eltulajdonított, nagy értékű szerszámok jelentős részét megtalálták, továbbá orgazdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki az ott lakó 47 éves férfit.

Információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a tarnaörsi férfi a bűncselekményből származó értékeket két gyöngyösoroszi lakostól vásárolta, akik gyanúsíthatók a telephelyen történt lopás elkövetésével.

A nyomozó hatóság azonosította a két férfit, azonban a felkutatásuk eddig nem vezetett eredményre, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellenük.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: elfogták a tolvajt

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi férfi ellen, aki Szegeden bemászott két udvarba, hogy onnan lopjon.

 

Halálos közlekedési baleset Békés megyében

Három autó ütközött össze a 47-es számú főúton, Körösladány külterületén. A balesetben nyolcan megsérültek, egy ember pedig olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Lopottal loptak

A két budapesti férfi Csepelről vitt el egy autót és egy quadot.

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.