Szerszámokat lopott el

2023. 03. 16., cs - 10:03
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Lopás miatt kell felelnie a recski nőnek.

Az Egri Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja azt a 45 éves recski nőt, aki 2023. március 16-án hajnalban bement egy helyi lakóházba, majd onnan különböző építőipari szerszámokat lopott el.

A Pétervásárai Rendőrőrs egyenruhásai személyismeretüknek köszönhetően rövid időn belül elfogták a településen a tolvajt, akinél a kutatáskor megtalálták az ellopott tárgyakat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját.

 

Kékek a kék bolygóért

A Pest vármegyei bűnmegelőzők a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársaival karöltve szerveztek hulladékgyűjtéssel egybekötött környezetvédelmi programot a Ráckevei (Soroksári) Duna tanösvénynél.

 

Az esztergomi rendőrök „jófogása”

A hirdetőket átverő banda tagjait az esztergomi rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat Kiberfelderítési Főosztály munkatársaival együttműködve Győrben fogták el.

 

Alkalom szülte tolvajokat fogtak

A sértettek ugyan óvatlanok voltak, de a kiskunfélegyházi és a bajai rendőröknek még egy óra sem kellett ahhoz, hogy bűnelkövetők csuklóján kattanjon a bilincs.