Szeszes italt és pénzt loptak

2021. 07. 17., szo - 10:32
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A komáromi rendőrök rövid időn belül elfogták azt a két fiatalt, akiket lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A Komáromi Rendőrkapitányságon feljelentés alapján eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki 2021. július 14-ről július 15-re virradó éjszaka egy helyi strand büféjéből szeszes italt tulajdonított el. A bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, melynek alapján a feltételezett elkövetőket rövid időn belül azonosították. A két 15 éves fiút 2021. július 16-án a rendőrkapitányságra előállították. Az eljárás során az is kiderült, hogy a fiatalok aznap éjszaka a kemping területén lévő egyik sátorból készpénzt és egy vezeték nélküli fülhallgatót is elloptak. Gyanúsítotti kihallgatásukon a bűncselekmények elkövetését beismerték, ellenük lopás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

1  

2

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.

 

Életet mentettek a jászsági rendőrök

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.