Szikével szúrta meg sógornőjét

2023. 08. 31., cs - 13:06
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A megtámadott szerencsére könnyű sérülést szenvedett, ám az elkövető az emberölés bűntett kísérletét valósította meg. Az asszony most őrizetben várja a bíróság döntését letartóztatásáról.

Egy 62 éves helyi nőt gyanúsít a rendőrség azzal a bűncselekménnyel, ami 2023. augusztus 30-án este történt Szolnokon. A megalapozott gyanú szerint az asszony a sógornőjéhez csengetett be, majd előzetes szóváltás nélkül egy 3 cm-es pengéjű szikével a felsőtestén háromszor megszúrta a rokonát, és közben megöléssel fenyegette.

A szúrások következtében a bántalmazott – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett. A bejelentést követően a rendőrök a helyszín közelében elfogták, majd előállították a támadót, és emberölés bűntett kísérlete miatt hallgatták ki. A nyomozók a bűncselekmény eszközét lefoglalták. A gyanúsítottat a nyomozó hatóság őrizetbe vette, és kezdeményezik letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alázatos munkával elért renomé

Balogh Krisztina c. r. alezredest, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) székesfehérvári osztályvezető-helyettesét az Emberi Méltóság Védelméért Díjjal tüntették ki. A Kulturális és Innovációs Minisztérium által adományázott kitüntetéssel a bűnügyi szakember emberkereskedelem elleni küzdelemben nyújtott hosszú ideje tartó, kiemelkedő munkáját ismerték el.