Szó nélkül

2022. 09. 20., k - 10:24
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Minden előzmény nélkül támadt késsel egy férfi egy villamosra váró nőre Újbudán. A nő könnyű sérüléseket szenvedett, a támadó elmenekült. Hajtóvadászat indult utána, a feltételezett tettest három napon belül fogták el a rendőrök.

Egy férfi Budapesten, a XI. kerületi Kőérberek megállóban 2022. szeptember 16-án 21 óra 30 perc körül minden előzmény nélkül előkapott egy kést, és szurkálni kezdte a villamosra egyedül várakozó nőt. A zavartnak tűnő ismeretlen közben egyetlen szót sem szólt, miközben a nő kiabált és védekezni próbált. A támadó végül felhagyott a szurkálással és elmenekült. A sértett először főnökét és barátját hívta, a rendőröket ők értesítették. A 33 éves nőt kórházba vitték – az, hogy csak könnyű sérüléseket szenvedett, csak a szerencsén múlt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság azonnal hajtóvadászatot indított az ismeretlen tettes után.

A járőrök és a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai átfésülték a környéket, és az életvédelmi nyomozók tanúkat kutattak és elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit. A hajtóvadászat eredményeként a XI. kerületi járőrök szeptember 19-én elfogták a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható 28 éves budapesti lakost. H. Dávidot a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi tagadta, hogy ő szurkált volna, a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.