Szomszédját és rokonát szúrta meg késsel a férfi

2022. 09. 18., v - 07:05
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Emberölés kísérlete miatt nyomoznak a rendőrök egy helyi férfi ellen.

Telefonon érkezett bejelentés a rendőrségre 2022. szeptember 17-én 20 óra 50 perckor arról, hogy Veszprémben egy férfi kést vett elő, és két személyt megsebesített.  
A rendelkezésre álló adatok szerint a 60 éves veszprémi férfi lakásán szóváltásba került a 27 éves rokonával és 67 éves szomszédjával. A korábbi sérelmekből fakadó vita hevében a helyi lakos a nála lévő késsel a fiatalabb férfit has- és szívtájékon szúrta, míg a másiknak a hasán ejtett sérülést. A 27 éves helyi lakos életveszélyes mellkasi sérüléseket szenvedett, a másik férfi sérülései szintén kórházi ellátásra szorultak.
A 60 éves veszprémi lakost a rendőrök röviddel a bejelentés után a helyszínen elfogták, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették, és gyanúsítottként kihallgatták, majd kezdeményezték a letartóztatását.

Ellene több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak a rendőrök. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Aznaposok és másnaposok

A budapesti rendőrök újra a hétvégi bulikból alkoholos állapotban volán mögé ülő járművezetők kiszűrésére szerveztek akciót vasárnap reggel.

 

Ámokfutásból őrizetbe

Egy szolnoki férfi alig egy óra alatt két ház ablakát megrongálta, pénzt és tárcát lopott, elvitt egy gépkocsit, majd azzal 3 balesetet okozott.