Szóváltásból dulakodás

2022. 06. 17., p - 07:30
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Esztergomban, az utcán vitatkozott össze két férfi és egy nő. A veszekedés során egy gáz-riasztó pisztoly is előkerült.

Személygépkocsival közlekedett egy férfi Esztergomban 2022. június 16-án délután, amikor egy utcabeli megállította. L. Richárd nehezményezte, hogy a sofőr gyorsan hajtott végig az utcán, és ezt szóvá is tette. A két férfi között szóváltás alakult ki, amelybe becsatlakozott egy, a közelben lakó nő, F. Ildikó is. A vita dulakodásig fajult, majd az autót vezető 41 éves férfi a kesztyűtartóból elővett egy gáz-riasztó fegyvert, és azzal fenyegetőzött.

A veszekedésnek a kiérkező járőrök vetettek véget, akik mindhárom személyt előállították a rendőrkapitányságra. Ellenük csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak. Kiderült, hogy a 41 éves sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért vele szemben engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás kezdeményeztek az egyenruhások, és őrizetbe vették.

1

 

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alvó férfi feje mellől lopott

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki besurrant egy jászberényi ingatlanba, és amíg a tulaj békésen aludt, a házban kutakodott, majd onnan készpénzt lopott el.

 

Nem nyaralni indult

Gurulós bőröndbe pakolta a kispesti házból ellopott tárgyakat egy férfi, aki végül a szomszédok karjában landolt.