Szóváltásból szúrás - 2 órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket

2022. 09. 17., szo - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Három fiatalkorúval szemben folytatott eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság; az ügy iratait megküldték az ügyészség részére.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály egy 2021. május 13-án 18 óra 15 perc körül történt eset miatt indított eljárást, amikor a rendelkezésre álló adatok szerint két 14 éves fiú szóváltásba keveredett egymással Józsefvárosban, a Práter utcában.

A vita során az egyik fiatal megütötte társát, aki ezt a nála lévő bicskával szúrással viszonozta. Az eset után a bicskát az egyik tini 15 éves barátnője rejtette el egy lépcsőfordulóban. A szúrás miatt megsérült fiú súlyos sérülést szenvedett.

A három fiatalt két órán belül elfogták a fővárosi rendőrök, majd azt, aki ütött garázdaság vétség miatt, a késelőt életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt, míg az elkövetés eszközét elrejtő lányt bűnpártolás vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Az Életvédelmi Osztály nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban átadták az ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újra járható a 48-as főút

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, a félpályás útlezárást 15 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

 

„Jó buli” volt

A rendőrök néhány nap alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit.

 

Őrizetben egy ózdi díler

A rendőrök elfogtak egy ózdi drogterjesztő férfit, akit elfogása után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.