Tárolóból lopott

2024. 02. 28., sze - 13:04
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A hevesi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

A Hevesi Rendőrkapitányság Tiszanánai Rendőrőrse lopás bűntett miatt folytatott eljárást egy abádszalóki lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a 38 éves férfi 2023. december 22. és december 27. között a lakatpántot lefeszítve betört egy átányi ingatlan tárolójába és onnan két láncfűrészt, egy fűnyírót, illetve egyéb használati tárgyakat vitt el.

A rendőrök az eljárás során azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy a szerszámgépeket már értékesítette.

A nyomozó hatóság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.