Termesztette a tiltott növényt

2023. 08. 24., cs - 12:33
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A komáromi rendőrök egy ácsi férfit hallgattak ki gyanúsítottként, aki cannabis növényeket termesztett a kertjében.

A cannabis jellegzetes illata a rendőröket is a helyszínre vezette augusztus 23-án. Egy ácsi férfi termesztette őket az otthonában. Egy fóliasátorban, valamint a kertben, összesen 11 tő különböző növekedési stádiumban lévő növényt találtak. A rendőrök szakértővel érkeztek, aki segítette a helyszíni munkálatokat. Az is kiderült, hogy a növényeket szakszerűen gondozták. A nyomozók a 11 cannabis növényt, valamint két – kábítószergyanús anyagtól szennyezett – üvegpipát is lefoglaltak. A 45 éves férfit előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra. A vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Balesetet okozott, majd elhajtott

Közlekedési balesetet okozott egy sofőr Csongrádon, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrök befejezték a nyomozást az ügyében.

 

Bátor sárkányhajósok

A vármegyei rendőrfőkapitány elismerést adott át azoknak az életmentő pécsi diákoknak, akik egy vízbe esett férfit mentettek ki a tóból Orfűn.

 

Elfogták a törvényszegőt

Nyomozás indult annak a férfinak az ügyében, aki egymást követően több alkalommal is törvényt sértett Makón.

 

Lezárt ügy: a gyűjtőszenvedély fogságában

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezett egy országos koordináció keretén belül vizsgált ügyet, amelyben közel 50 lőfegyvert, illetve azokhoz tartozó különböző alkatrészeket, eszközöket és csaknem 3000 lőszert foglaltak le.

 

Rendőrkézen a garázdák

A szegedi rendőrök elfogták azt a két helybéli férfit, akik egy fesztiválon bántalmazták ismerőseiket.

 

Tizenhárom illegális migránst csempészett

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki 13 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.