Tetten érték

2022. 02. 08., k - 10:03
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Nyomkövetővel a lábán próbált rabolni Józsefvárosban, de a készenléti rendőrök ott voltak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított S. Gábor 51 éves budapesti lakos ellen, aki a gyanú szerint 2022. február 7-én 22 óra 5 perckor Budapest VIII. kerületében, a Kőbányai út és Könyves Kálmán körút kereszteződésénél, a villamosmegállóban többször fejbe ütött egy nőt, és megpróbálta ellopni a mobiltelefonját. 

A Készenléti Rendőrség beosztottjai éppen az 1-es villamos vonalán tartottak ellenőrzést, amikor meglátták a dulakodást. Nyomban leszálltak a villamosról, és a helyszínen elfogták a férfit, akinek egy korábbi ügy miatt nyomkövető is volt a lábán: a hatóság életveszélyt okozó testi sértés ügyében lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el vele szemben. A mentők kórházba vitték a 43 éves nőt, aki az eset során súlyosan megsérült.

A józsefvárosi rendőrök rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették az 51 éves férfit.​​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.