Tetten érték

2022. 02. 21., h - 09:29
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 35 éves férfit, aki bement egy tatabányai házba, ahol a sértett tetten érte.

A rendőrségre 2022. február 19-én 22 óra 50 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy tatabányai házba egy ismeretlen személy bement és a sértett tetten érte az elkövetőt. A kiérkező járőrök a helyszínen több személyt találtak, akik egy férfit tartóztattak fel. A helyszínen tartózkodó baráti társaság tagjai elmondták, hogy a ház mellett lévő melléképületben voltak, és amikor a tulajdonos visszament a lakásba, akkor vette észre az ismeretlent az otthonában. Az egyenruhások a ruházat átvizsgálása során T. Csabánál több, a lakásból származó dolgot találtak. A tettes az egyik szobában több értéket készített össze, amit magával akart vinni.

A 35 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás, valamint egy vagy több közokirat, magánokirat, készpénz-helyettesítő fizetőeszköz egyidejű elvételével elkövetett lopás bűntett kísérletének elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

T. Csaba nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, korábban ugyanis több alkalommal intézkedtek vele szemben vagyon elleni vagy erőszakos bűncselekmény elkövetése miatt. A rendőrök kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték, hogy a Tatabányai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.