Tetten érték

2022. 06. 12., v - 09:08
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A „munka” végeztével éppen a kerítésen átmászva kívánta elhagyni a helyszínt zsákmányával egy 47 éves tápiószelei férfi, amikor a rendőrök érkeztek.

Kutyáját sétáltatta egy férfi 2022. június 9-én délután Tápiószelén, amikor az egyik ingatlan előtt egy gyanúsan álldogáló, röviddel utána egy lakatlan házba besurranó férfit pillantott meg. Bentről motoszkálást és hangos csörömpölés hallott, kétség sem fért hozzá, hogy a békés utcában éppen egy betörés szem-és fültanúja. Értesítette a rendőrséget.

A nagykátai zsaruk percek alatt érkeztek a helyszínre, ahonnan éppen egy férfi próbált átmászni a kerítésen. Az első pillanatban tudták, nem a ház tulajdonosával van dolguk. Megvárták, míg a férfi a kerítésen átvonszolja magát, aztán záporoztatták is keresztkérdéseiket, ruházatát átvizsgálták.

Két fél literes pálinka és egy forgalomból kivont 200 forintos volt K. Zsolt zsákmánya, tettét esélye sem volt tagadni. A rendőrök a lopott italt és bankjegyet lefoglalták, azt tulajdonosának visszaadták.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a férfival szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.