Tetten érték az önjelölt „bádogosokat”

2023. 02. 03., p - 12:50
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kecskeméti járőrök pár perc alatt a helyszínre értek, majd elfogtak két tolvajt, akik épp egy lakatlan ház tetőszerkezetét bontották. 

Bejelentést tett a Kecskeméti Rendőrkapitányságra tegnap este egy aggódó férfi, mivel gyanús hangokat hallott a szomszédságában lévő lakatlan épületből. A vármegyeszékhely járőrei azonnal helyszínre siettek, mivel sejtették, hogy betörés lehet folyamatban. Pár perc elteltével oda is értek, majd elfogtak egy nőt és egy férfit, amint épp a tetőszerkezetet bontották.

A páros az egyik ajtót befeszítve jutott be az ingatlanba, majd a magukkal vitt szerszámokkal egyből neki is láttak a „munkálatoknak”. A szemfüles szomszédnak és a gyors rendőri reagálásnak hála nem tudtak jelentős kárt tenni a tetőben a tolvajok. A kecskeméti illetőségű 44 éves férfit és 33 éves nőt őrizetbe vették. A nyomozók vizsgálják, hogy elkövettek-e más bűncselekményt is az elmúlt időszakban. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eredményes vadászat a vadászkürtért

A Győri Rendőrkapitányság a napokban zárta le egy 41 éves férfival szemben folytatott büntetőeljárását, aki Győrben egy vadászkürtöt talált és lopott el.

 

Nem várt belépő

Az üzlet megköttetett, de a dílert és több mint fél kiló drogot már az erzsébetvárosi rendőrök vitték el a kapualjból.

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.