Tetten érték őket

2024. 06. 04., k - 11:01
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kunmadarasi Thor többek között egy 3 kg-os kalapácsot és szerszámokat lopott, de társával egy telephelyről 160 ezer forint értékben fémhulladékot is elvitt.

Egy kunmadarasi lakos tett bejelentést: június 3-át megelőzően ismeretlenek bejutottak a telephelyére, és 160 ezer forint értékű fémhulladékot loptak el. A bejelentést követően a karcagi rendőrök a telephely közelében kerékpárral bóklászó férfiakra lettek figyelmesek, akiket elszámoltattak. A 27 és 33 éves helyi férfinál megtalálták az elvitt dolgokat, így a lopási kár megtérült. Mindkettőjüket előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség miatt hallgatták ki őket. Az idősebb férfival további gyanúsítást is közöltek a nyomozók, ugyanis június 3-ára virradóra bement egy helybeli sértett udvari fészerébe, és onnan kézifúrót, flexet, gépi fűrészt és egy 3 kg-os kalapácsot lopott el. Kihallgatásakor elmondta, megbánt mindent, el is költözik Kunmadarasról.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.

 

Dühében gyújtogatott, még aznap elfogták

Senkitől nem tudott cigarettát kérni, ezért felgyújtotta egy trafik zárt, műanyag ajtaját egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök hamar kiderítették, ki volt a rongáló, és vádemelést javasolnak ellene.

 

Lakásbetörő őrizetben

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy 24 éves férfit, aki az elmúlt hónapokban 10 bűncselekményt követett el Fegyverneken, zömmel lakásbetöréseket.

 

Véget ért egy betöréssorozat

Egy 16 éves fiatal több alkalommal tört be tatai fagyizókba, ahonnan elvitte a váltópénzt. A járőrök a napokban fogták el a hívatlan látogatót.