Tettenérés

2019. 04. 12., p - 11:24
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Vásárlás közben fogták el a fogyasztót és a dílert a rendőrök Oroszlányban.

Oroszlányban vett kábítószert H. Gergő egy 45 éves pusztavámi férfitól 2019. április 10-én. A két férfi egy autóban bonyolította le az üzletet, amikor a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály és az Oroszlányi Rendőrkapitányság nyomozói rajtuk ütöttek. Mindkettejüket előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. H. Gergő ellen kábítószer birtoklása elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A terjesztő, N. János lakásán a rendőrök ezt követően kutatást tartottak, ahol mintegy 2,5 kilogramm kábítószergyanús anyagot és kábítószer fogyasztáshoz és termesztéshez szükséges eszközöket foglaltak le. A férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. N. Jánost a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság 2019. április 12-én elrendelte letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.