Tettenérés

2019. 04. 12., p - 11:24
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Vásárlás közben fogták el a fogyasztót és a dílert a rendőrök Oroszlányban.

Oroszlányban vett kábítószert H. Gergő egy 45 éves pusztavámi férfitól 2019. április 10-én. A két férfi egy autóban bonyolította le az üzletet, amikor a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály és az Oroszlányi Rendőrkapitányság nyomozói rajtuk ütöttek. Mindkettejüket előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. H. Gergő ellen kábítószer birtoklása elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A terjesztő, N. János lakásán a rendőrök ezt követően kutatást tartottak, ahol mintegy 2,5 kilogramm kábítószergyanús anyagot és kábítószer fogyasztáshoz és termesztéshez szükséges eszközöket foglaltak le. A férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. N. Jánost a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság 2019. április 12-én elrendelte letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.