Tettenérés és pár órával később egy gyors elfogás

2023. 04. 30., v - 05:32
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kecskeméti rendőrök tegnap hajnalban tetten értek egy betörőt, majd pár órával később egy másik tolvajt fogtak el.

Kecskeméten, a Kossuth körút egyik házát látogatta meg egy váratlan vendég még tegnap hajnalban. Mivel a melléképületet nyitva találta, így bement és különböző dolgokat akart ellopni, de a tulajdonos észrevette a mozgást és azonnal értesítette a kecskeméti rendőröket. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol tetten érték és elfogták a betörőt. Az intézkedés során az is kiderült, hogy a 24 éves férfi elfogás előtt már egy fűnyírót is ellopott az ingatlanból, amelyet a nyomozók megtaláltak és vissza is adtak tulajdonosának. A 24 éves alkalmi látogatóval szemben lopás miatt indult büntetőeljárás.

Pár órával később ismét a kecskeméti rendőrök segítségét kérték, mivel a Bethlen körúton egy nyitott állapotban parkoló teherautóból ismeretlen elkövető ellopott egy borítékot, amiben kb. 1 millió forint volt.  Nem telt el sok idő és az adatgyűjtés meg is hozta az eredményét, ugyanis a kamerafelvételek segítségével beazonosították a tolvajt, akit el is fogtak a rendőrök. Az ellopott pénzt visszaadták a sértettnek. A 43 éves férfit lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként a kecskeméti nyomozók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.