Tiltott szerrel kereskedtek Nyíradonyban, a rendőrök elfogták őket

2020. 03. 29., v - 08:21
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A rendőröknek 2019 májusában olyan információ jutott a tudomásukra, hogy két helyi lakos tiltott szert árul Nyíradonyban. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság munkatársai az ügy részleteinek felderítése során széles körű információgyűjtést végeztek és június 13-án otthonukban elfogták a feltételezett elkövetőket, majd előállították őket. Az egyenruhások a férfiaknál tartott kutatás során több százezer forintot, új pszichoaktív anyagot és a terjesztéshez szükséges eszközöket foglaltak le.

A nyomozó hatóság a 21 és 37 éves nyíradonyi lakosokat őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást velük szemben.

A nyomozók az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.