Tíz perc alatt elfogták a fiatal rablópárost

2022. 08. 09., k - 10:53
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Erőszakkal elvette két fiú telefonját és egyikük biciklijét egy 14 éves és 18 éves fiatal. A támadókat hamar beazonosították és őrizetbe vették a bajai rendőrök.

Baján, az egyik parkban beszélgetett egy 13 éves és 14 éves fiú, amikor hozzájuk szegődött két ismeretlen fiatal. Az újonnan érkezők először szóba elegyedtek a padon ülő ifjoncokkal, majd nem sokkal később elkérték a telefonjukat. Mivel nem adták oda a készülékeket a gazdáik, ezért egyiküket bántalmazni kezdték az ismeretlen tinédzserek, majd erőszakkal vették el a mobilokat. A helyszínről az egyik sértett biciklijével együtt távoztak a támadók.

A rendőrök azonnal megkezdték a tolvajok felkutatását, majd 10 perccel később elfogták a rablópáros tagjait. Az egyenruhások előállították a 14 éves és 18 éves támadót, akiknél megtalálták a biciklit, a ruházatukba rejtve pedig a telefonokat. A lopott holmikat lefoglalták a bajai rendőrök, és visszaadják a tulajdonosoknak. A két fiatalkorút őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki a rablás miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.