Több súlyos bűncselekményt is elkövetett a férfi, a rendőrök eljárást indítottak ellene

2022. 07. 01., p - 10:59
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Személyi szabadság megsértése bűntett, kényszerítés bűntett, valamint zaklatás vétség és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 39 éves helyi lakos ellen. A férfi 2021. november 12-én délután kulcsra zárta volt barátnője lakásának ajtaját azért, hogy megakadályozza a nő távozását, majd amikor a sértett az ajtó felé ment, ellökte őt. Ugyanekkor az elkövető fenyegetéssel megszerezte a nő telefonját, és a képernyőzár feloldókulcsát követelte tőle. A sértett azonban ezt megtagadta, ekkor a férfi dühében arcon ütötte őt, megrúgta és a falhoz szorította. A férfi másnap délután a bántalmazott nő egyik rokonát is megfenyegette azzal, hogy felgyújtja a lakását. A nyomozók megállapították továbbá azt is, hogy a gyanúsítottat a Pápai Járásbíróság és a Pápai Rendőrkapitányság is eltiltotta a járművezetéstől, ennek ellenére 2021. november 13-án volán mögé ült.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb eredmény

A szlovák és magyar rendőrök ismételten együtt láttak el járőrszolgálatot.

 

Ki ismeri?

Szeméremsértés miatt keresik a gödöllői rendőrök a képeken látható férfit. Segítsen azonosítani!

 

Lezárták

Az 5205-ös út egy szakaszát teljes szélességében.

 

Elfogtak egy 62 éves embercsempészt

Az idős külföldi 42 határsértőt szállított egy ponyvás kisteherautóban, aminek rakterében elviselhetetlen hőség volt, amikor megállították a rendőrök.

 

Meglopták a tolvajt

A rendőrök eljárás alá vontak két férfit, akik közül az egyik Mezőkövesden ellopott egy gitárt, majd ismerőse később tőle tulajdonította el a hangszert.

 

Üzemanyagra utazott

Őrizetbe vettek a Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai egy 39 éves férfit, aki 80 liter gázolajat lopott…nem először.