Többszörös szúrt sérülésekkel vittek kórházba egy férfit Angyalföldön

2022. 10. 03., h - 21:49
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A feltételezett elkövető anyja volt élettársával keveredett szóváltásba.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 43 éves férfi volt élettársának lakásába akart bejutni 2022. október 3-án 18 óra 30 körül, amikor a nő 18 éves fiával szóváltásba keveredett. A vita során a fiatal férfi egy kést vett elő és többször megszúrta anyja volt barátját.

A sérültet a mentők kórházba vitték, az elsődleges orvosi vélemény szerint életveszélyes sérülést szenvedett. A feltételezett elkövetőt a fővárosi rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az ügyben emberölés bűntett kísérlet gyanúja miatt rendelt el nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Lecserélte a rendszámtáblát

A debreceni nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 40 éves férfit.