Tömegverekedés Ráckevén-frissítve

2019. 08. 30., p - 10:49
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Vascsövekkel, kardokkal, szablyákkal, vasvillával estek egymásnak két társaság tagjai csütörtök este, a rendőrök megfékezték a verekedőket, egy embert őrizetbe vettek.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, 2019. augusztus 29-én 18 óra körül több bejelentés érkezett a rendőrségre, melyek szerint Ráckeve belterületén két család között veszekedés tört ki, amelynek során kezükben vascsövekkel, kardokkal, szablyákkal, vasvillával estek egymásnak. A bejelentők azt is elmondták, hogy több lövést is hallottak.

A rendőrök jelentős erőkkel vonultak a helyszínre, a verekedőket megfékezték, a közrendet helyreállították. A történtekkel összefüggésben a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei is a helyszínre érkeztek, akik az egyenruhásokkal közösen K. Zoltán 53 éves, Sz. Richárd 26 éves, J. Ferenc 19 éves, K. András 52 éves, valamint K. József 25 éves ráckevei lakosokat elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállítottak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya K. Zoltán 53 éves ráckevei lakost életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt őrizetbe vette és előterjesztést tesz letartóztatásának indítványozására.

Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt is nyomozás indult, és szakértők bevonásával vizsgálják az eset körülményeit.

A rendőrök a szükséges erőkkel és eszközökkel fenntartják a közrendet Ráckevén, a városban nyugalom van.

12

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.