Tóparti nyaralóból egyenesen a börtönbe

2022. 05. 12., cs - 06:45
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Több mint hét év börtön vár a nőre, aki hitelfolyósítás ígéretével verte át áldozatait.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Célkörözési Osztály rendőrei 2022. május 5-én szervezett akció keretében fogtak el Szigetszentmiklóson egy többszörösen körözött 35 éves nőt, mivel nem kezdte meg csalás bűntett miatt jogerősen kiszabott 7 év 4 hónapos börtönbüntetésének letöltését.

H. Andrea hitel folyósításának lehetőségét hirdette interneten keresztül, majd különböző jogcímeken pénzt szedett be a sértettektől. A hitel kiutalása valamennyi esetben meghiúsult, amit különböző kifogásokkal magyarázott, a részére átutalt pénzt pedig felélte. 

Ellene a Debreceni és a Kecskeméti Törvényszék is elfogatóparancsot bocsátott ki csalás elkövetése miatt.​

A nő úgy próbált az igazságszolgáltatás elől elrejtőzni, hogy lakóhelyeit rendszeresen váltogatta. A rendőrökön azonban nem tudott kifogni; egy tóparti nyaralóból állították elő a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahonnan gyanúsított kihallgatását követően vitték át a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

​ 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feloszlatták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság feloszlatta az Erzsébet hídon szervezett jogellenes gyűlést.

 

5 órán belül elfogták a rablót

A gyanú szerint a 42 éves férfi két alkalommal is pénzt követelt, amit a félelemben lévő sértett átadott. A telefont is elvette az áldozatától. Az oroszlányi rendőrök öt órán belül elfogták az elkövetőt, akit őrizetbe vettek.

 

Megfogva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a cseh sofőr ellen, aki 19 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittas volt a sofőr

Véget ért a ma reggel Paksnál történt baleset helyszínelése a 6-os főúton.