Törvényszéki elfogatóparancs alapján

2022. 09. 28., sze - 09:02
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Emberölés miatt körözött a Budapest Környéki Törvényszék egy férfit és egy nőt. A Pest megyei célkörözési csoport a BRFK bűnügyi bevetésiek közreműködésével bilincselte őket.

Egy 2020. január 4-én felfedezett emberölés tetteseit fogták el 24 órán belül a Pest megyei életvédelmi nyomozók. A nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével öt embert - köztük egy fiatalkorú lányt - gyanúsítottak meg, azóta a nyomozást befejezték, az ügy iratait átadták az ügyészségnek (https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/nyeresegvagybol-kulonos-kegyetlenseggel).

A Pest Megyei Főügyészség 2021 januárjában emelt vádat ellenük.

Két vádlott, a 44 éves N. Károlyné, valamint a 39 éves B. Krisztián ellen a Budapest Környéki Törvényszék 2022. augusztus 2-án bocsátott ki elfogatóparancsot.

A Pest megyei célkörözési egység munkatársai kiderítették, mikor és hol várható felbukkanásuk. A ferencvárosi helyszínen megjelenésre a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársait is felkérték. Az elfogást zökkenőmentesen abszolválták 2022. szeptember 23-án kora délután.

B. Krisztiánt és N. Károlynét előállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.