Új pszichoaktív anyagot árult

2023. 03. 16., cs - 12:28
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyírbátori rendőrök őrizetbe vették a 25 éves férfit.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2023. március 15-én éjszaka Máriapócson ellenőriztek egy gyanús személygépkocsit és annak vezetőjét. Az ellenőrzés alatt zavartan viselkedő férfi autóját átvizsgálták, amelyben 133,8 gramm kábítószergyanús anyagot, egymillió forintot meghaladó készpénzt és digitális mérleget találtak.

A rendőrök a 25 éves penészleki férfit a Nyírbátori Rendőrkapitányságra előállították, ahol új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanújával kihallgatták. A megalapozott gyanú szerint B. J. a kialakított vevőkörében anyagi haszonszerzés érdekében árusította a kábítószert. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.