Újabb TOP 50-es körözött rendőrkézen

2023. 04. 17., h - 07:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt keresett férfit Skóciában fogták el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda információi alapján a brit hatóságok 2023. március 31-én Skóciában elfogtak egy férfit, aki helyet kapott a magyarországi legkeresettebb körözöttek TOP 50-es listáján.

K. Balázs János ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja 2019-ben nemzeti, majd 2022-ben európai elfogatóparancsot bocsátott ki, mert a jogerősen kiszabott öt év hat hónap fegyházbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

A rendőrök az összehangolt akció során megállapították, hogy a 49 éves férfi Dunfermline városában bujkál, elfogására egy közúti ellenőrzésen került sor. Kiadatási tárgyalása megtörtént, a férfit a külföldi hatóság őrizetbe vette. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.