Üzemanyagtöltő állomásra ment be

2021. 12. 22., sze - 11:55
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zalalövői Rendőrőrs munkatársai a helyszín közelében fogták el az 51 éves bolgár férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. december 21-én 21 óra után, hogy Bagodon az üzemanyagtöltő állomás riasztója jelez. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és megállapították, hogy egy ismeretlen személy betörte a kút épületének ablakát, és oda bement, felfeszítette a pénztárgépet, de a riasztórendszer megzavarta, és elmenekült.

A helyszíntől körülbelül 500 méterre a rendőrök ellenőrzés alá vontak egy személygépjárművel közlekedő férfit, aki zavartan viselkedett, valamint a biztonsági kamera felvételei alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Ezt követően az 51 éves bolgár férfi autóját átvizsgálták, és ott feszítővasat, fejlámpát, maszkot, drótvágót és nagyobb csavarhúzókat találtak.

A Zalalövői Rendőrőrs egyenruhásai az elkövetőt elfogták, előállították, majd lopás bűntett kísérlet elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1 + 16

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 54 éves német sofőr ellen, aki 16 embernek nyújtott segítséget az országhatár tiltott átlépésében.

 

1+14

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 28 éves bosnyák sofőr ellen, aki 14 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.