Vádemelést javasol a rendőrség

2020. 06. 14., v - 07:00
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki egy munkásszállóról ékszereket lopott.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. március 12-én délután egy esztergomi lakos bejelentette, hogy az utcán parkoló autójában egy férfi kutat, majd amikor rászólt elment a helyszínről. Az egyenruhások a bejelentő által elmondottak alapján Esztergom-kertvárosban a Wesselényi Miklós utcában vonták intézkedés alá a személyt. Nála több ezüst gyűrűt, medált és karláncot is találtak. Az ügyben a rendőrök adatgyűjtést végeztek és megállapították, hogy a férfi még aznap délelőtt egy esztergomi munkásszállón járt, ahonnan ellopta az ékszereket. 

A tettest a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták, tőle az ékszereket lefoglalták. A nyomozók ellene lopás vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást. Az ácsi férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és vádemelési javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.