Vádemelést javasolnak az egri nyomozók

2018. 03. 17., szo - 08:14
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint egy helyi sörözőbe tört be a mezőkövesdi fiú.

Az Egri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 16 éves mezőkövesdi lakos ellen, aki a gyanú szerint 2017. április 16-án 21 óra és 2017. április 17-én 6 óra között a lakatot lefeszítve bement egy helyi sörözőbe és onnan készpénzt, illetve italokat tulajdonított el.

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a fiút, aki beismerő vallomást tett.

A nyomozó hatóság az eljárást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.