Vásárolni vitte, majd meglopta idős áldozatát

2022. 09. 19., h - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök pár óra alatt elfogták a feltételezett tettest.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. Kerületi Rendőrkapitányságon lopás vétség gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki 2022. szeptember 13-án délután a Bartók Béla úton az egyik buszmegállóban leszólított egy 67 éves nőt. Felajánlotta neki, hogy autóval elviszi bevásárolni, és vissza is hozza ezer forintért. Az idős hölgy ezt elfogadta, elmentek egy bevásárlóközpontba, ahol a nő felvett egy nagyobb összeget is. Hazafelé menet a férfi megállt, először több pénzt kért a fuvarért, ezután kikapta nő pénztárcáját a kezéből, kivette a benne lévő pénzt, majd elhajtott.

A kerületi rendőrök a bejelentést követően azonosították a feltételezett elkövetőt. G. Richárdot néhány órán belül elfogták, majd lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Aznaposok és másnaposok

A budapesti rendőrök újra a hétvégi bulikból alkoholos állapotban volán mögé ülő járművezetők kiszűrésére szerveztek akciót vasárnap reggel.

 

Ámokfutásból őrizetbe

Egy szolnoki férfi alig egy óra alatt két ház ablakát megrongálta, pénzt és tárcát lopott, elvitt egy gépkocsit, majd azzal 3 balesetet okozott.